Uw ervaren onderhoudstechnieker

Contacteer ons zeker voor het onderhoud van uw verwarmingsketel, doorstromer of boiler. We hebben alle mogelijke dipoma's, attesten en jarenlange ervaring om uw onderhoud conform  de wetgeving en voorschriften van de fabrikant uit te voeren.

Niet enkel kwaliteit dragen we hoog in het vaandel maar ook veiligheid. Na het onderhoud van uw gastoestellen wordt steeds de volledige gasleiding gecontroleerd op gaslekken. We kijken de rookgasafvoeren na en controleren of er geen gevaar is voor CO intoxicatie.

Onderhoud verwarming

Wij zijn specialist voor het onderhoud van uw verwarmingsketel. U kunt ons boeken voor onderhoud gasketel en voor onderhoud stookolieketel. We volgen steeds alle opleidingen van de fabrikanten en hernieuwen om de 5 jaar alle attesten die we als verwarmingstechniekers verworven hebben.

Onderhoud verwarming? Contacteer ons snel en geniet van een snelle en correcte service.

onderhoud verwarmingsketel

Onderhoud doorstromer

Het is heel belangrijk om op tijd uw doorstromer op gas te onderhouden. Deze badverwarmers zijn één van de hoofdoorzaak van CO intoxicatie. Bij het onderhoud doorstromer wordt niet alleen heel het toestel gereinigd en gesmeerd, er wordt ook gekeken naar de veiligheid. We voeren een gaslekdetectie uit en kijken of er genoeg verluchting is.

onderhoud gasgeiser

Onderhoud boiler

Uw boiler op tijd laten ontkalken is een goed idee. Niet enkel het debiet en volume warm water verkleint, ook de kosten om de boiler op te warmen verhogen aanzienlijk. Zeker bij een elektrische boiler waar de kalk een isolatielaag legt op de weerstand en het elektriciteitsverbruik drastisch stijgt terwijl het aantal liter, die de boiler kan produceren, daalt. Contacteer ons dus zeker voor een onderhoud boiler.

onderhoud elektrische boiler

Contacteer ons nu voor uw onderhoud !