Hoogrendementsketel installeren

Uw hoogrendementsketel laten installeren met 12 jaar garantie!

home > installateur centrale verwarming > hoogrendementsketel laten installeren

Tijd om oude cv-ketel te vervangen?

Als specialist in centrale verwarming zijn we de ideale partner voor het laten plaatsen van uw nieuwe hoge rendementsketel. Doordat we enkel top-installaties afleveren, geven we tot 12 jaar garantie.

Ook voor de naservice bent u op het juiste adres. We contacteren u wanneer het tijd is voor het onderhoud en bij depannages bieden we steeds een snelle service zodat u terug kunt genieten van het comfort die u verdient!

Hoogrendementsketel laten installeren? Bel ons snel op en we bepalen samen met u de meest geschikte hr-ketel.

hoogrendementsketel laten installeren

Voordelen hoge rendementsketel

 

  • veel minder verbruik
  • goedkope plaatsing
  • kans op brand of CO intoxicatie nihil
  • minder uitstoot = beter voor het milieu
  • als combiketel of met externe boiler
  • verkrijgbaar als vloerketel of wandketel
  • bediening mogelijk met smartphone

Hoe gaan we tewerk?

1. Analyse en prijsofferte

 

We analyseren de situatie en bepalen samen met u welk type van hoogrendementsketel het meest geschikt is. We kiezen tussen een combiketel of een hoge rendementsketel met boiler. We bepalen het vermogen, enz.

Daarna stellen we voor de beste oplossing een scherpe offerte op.

 

prijs hoogrendementsketel

Stap 2: Wegnemen oude cv-ketel en spoelen cv-installatie

 

We nemen de oude verwarmingsketel en alle leidingen die moeten vervangen worden weg. Er zit altijd veel vuil en slib in bestaande cv-installaties. Daarom spoelen we het volledige verwarmingssysteem met een speciale spoelpomp. Zo zorgen we ervoor dat de nieuwe hr-ketel niet direct dichtslibt. We behandelen het nieuwe cv-water met een protector zodat er zich minder snel vuil vormt en plaatsen steeds een magneetfilter om de nieuwe  hoogrendementsketel te beschermen.

spoelen radiatoren en vloerverwarming

Stap 3: Hoogrendementsketel plaatsen

 

We installeren de hoogrendementsketel en verbinden deze doormiddel van koperen buisen aan de bestaande cv-installatie. We gebruiken hiervoor koper omdat kunststofleidingen, die zo dicht bij de hr-ketel liggen, na een jaar of 10 beginnen te ontbinden door de hoge temperaturen.
Daarna plaatsen we de rookgasafvoer, waterafvoeren en thermostaat.

hoogrendementsketel laten installeren

Stap 4: Opstarten hr-ketel en (rook)gasmeting

 

De rookgasafvoer en gasleiding testen we op  rookgasverliezen. We starten de hoge rendementsketel op en meten de rookgassen. Op basis van deze gegevens stellen we de hr-ketel volgens de fabrieksvoorschriften af. De kamerthermostaat en sturing regelen we in.

hr ketel opstarten en afleveren

Stap 5: Opkuis stooklokaal en oplevering cv-ketel

 

We kuisen het stooklokaal grondig op en zorgen ervoor dat u niet merkt dat er werken uitgevoerd zijn. Daarna geven we een woordje uitleg over de werking van de thermostaat en ketel. Zo weet u perfect hoe u uw nieuwe verwarmingsketel moet bedienen.

opkuis stooklokaal

6. Service

 

U kunt na de plaatsing steeds rekenen op onze snelle en kwalitatieve service na verkoop. Een hoogrendementsketel is en technisch toestel. Er kan altijd een storing opduiken. We zorgen er dan voor dat u snel gedepanneerd bent.
Van het periodiek onderhoud gasketel hoeft u zich niets aan te trekken. We verwittigen u wanneer we de hr-ketel komen reinigen.
Warmte zonder zorgen, dat is onze missie!

 

onderhoud hr ketel

Uw hoogrendementsketel laten installeren?

Merken

We installeren vooral de topmerken Junkers en Buderus. Deze merken kennen we door en door. Enkel op deze verwarmingketels en boilers kunnen we 12 jaar garantie geven. Maar op aanvraag plaatsen wij ook een merk naar keuze.  We hebben op het vlak van hoogrendementsketels ook veel ervaring met Vaillant en Remeha.

hoogrendementsketel junkers
Buderus hoogrendementsketel
Vaillant hoogrendementsketel
Remeha hr ketel