Herstellen verwarming en sanitair

Uw ervaren en erkend specialist voor herstellen verwarming en sanitair!

home  >  herstellen verwarming en sanitair

Eerste hulp bij storing!

Het is altijd heel frustrerend wanneer u merkt dat er geen warm water of geen verwarming meer is. Het komt altijd op een onverwacht moment en u wilt natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Neem daarom snel contact met ons op. We zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 7 u30 tot 21u. U kunt ons natuurlijk ook bereiken via het invulformulier of via mail. Alle online berichten worden bijna onmiddellijk gelezen en beantwoord.
We depanneren u snel en volgens de wettelijke voorschriften waardoor u terug kunt genieten van de warmte zonder zorgen!

Hieronder vindt u een greep uit onze activiteiten voor herstellen verwarming en sanitair:

Herstelling verwarmingsketel

Heeft u geen verwarming of warm water omdat uw gasketel of stookolieketel niet meer werkt? Bel ons nu! Als ervaren verwarmingstechniekers herstellen we bijna alle merken in een mum van tijd. Vraag dus nu uw herstelling verwarmingsketel aan!

meer weten over herstelling verwarmingsketel?

herstelling cv ketel

Herstellen doorstromer

Geen warm water omdat uw elektrische doorstromer of gasgeiser stuk is? Het is een vervelend probleem die we snel kunnen oplossen. De oorzaken zijn heel uiteenlopend. Een gebrekkig onderhoud doorstromer, een lek aan de badverwarmer, de schouw die niet trekt, electronica die happert, warmtewisselaar zit vol kalk .... Een bezoek ter plaatse brengt snel duidelijkheid. Als u snel gedepanneerd wilt worden, neem dan snel contact met ons op!

herstelling doorstromer

Boiler herstellen

U hebt geen debiet meer op uw warm water? Of het water wordt te snel weer koud? Contacteer ons dan zeker om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt genieten van lekker warm water. We herstellen zowel uw elektrische boiler als uw cv-boiler. In de meeste gevallen is kalk het probleem. Maar een kapotte weerstand of sturing behoort ook tot de mogelijkheden. Ter plaatse maken we snel uit wat de oorzaak is en vinden voor u de beste oplossing.

herstellen boiler

Radiator of vloerverwarming werkt niet

Heel vervelend! Uw cv-ketel werkt maar de radiator, convector of vloerverwarming geven geen warmte... Bij radiatoren is het meestal lucht, vervuiling of een vastzittende thermostatische kraan.

Als een convector niet warmt moet u altijd eerst kijken of er geen vuil tussen de lamellen zit. Als de lucht niet er niet door kan, geeft hij ook geen warmte af.

Bij vloerverwarming is het nogal vaak een verkeerde instelling van de debieten. De ene ruimte warmt op en de andere teveel... We regelen uw debieten in aan de hand van een speciale thermometer. Ook onze infrarood wamtecamera kan veel verklaren. Als er echt geen vloerverwarming is, dan zal de oorzaak hoogstwaarschijnlijk bij een kapotte of slecht ingestelde pomp of sturing zitten.

Bel ons snel op om deze problemen te verhelpen!

radiator werkt niet

Vervangen expansievat

Een expansievat die stuk is, is een probleem die in de cv-installaties vaak voorkomt.  Continu water moeten bijvullen, een sterk schommelende druk en lekkende veiligheidsventielen zijn de gevolgen.

Soms kan het terug oppompen van lucht in het expansievat een oplossing zijn maar in de meeste gevallen is het beter om het expansievat te vervangen. Contacteer ons voor het vervangen van uw expansievat. We hebben steeds enkele expansievaten op stock en dus bent u snel gedepanneerd!

expansievat vervangen

Lekkende veiligheidsgroep vervangen

In België staan er veel overdrukkleppen van boilers continu te lekken. Veel water en dus ook centen gaan zo verloren. Als u merkt dat dit bij u het geval is dan komen we best langs om de veiligheidsgroep te vervangen. De hoofdreden hiervoor is kalk. Kleine brokjes kalk blijven tussen het ventiel steken. U kan altijd eerst even proberen om het overdrukventiel een paar seconden volledig open te draaien maar dit werkt zeker niet altijd. Soms wordt het nog erger...

Wij raden altijd aan om een sanitair expansievat te installeren. Hierdoor werkt de klep enkel in noodgevallen en gaat de veiligheidsgroep bijna nooit stuk. Vraag ons gerust om raad.

veiligheidsgroep vervangen

Kraan vervangen of herstellen

Een thermostatische kraan die niet meer werkt of een lekkende douchekraan, badkraan, lavabokraan of keukenkraan. We hebben het allemaal al eens meegemaakt. Een oplossing voor het probleem kan het vervangen van het thermostatisch element zijn of bijvoorbeeld een rubberen dichting vervangen of de volledige kraan vervangen. Hoe dan ook, bel ons snel op en wij komen ter plaatse het probleem analyseren en bieden u een correcte oplossing.

 

kraan vervangen

Spoelen cv installatie + behandelen

Een vaak voorkomend probleem bij oudere cv installaties is het dichtslibben door vervuiling. De thermostatische kranen, mengkleppen, platenwisselaars en pompen beginnen vast te lopen. De radiatoren, vloerverwarming of convectoren werken bijna of niet meer. Dit geeft niet enkel problemen op vlak van comfort maar ook op het verbruik van uw centrale verwarming. Wij zijn in het bezit van een speciale spoelmachine die ervoor zorgt dat alle vuil en slib uit uw leidingen en warmtelichamen verwijderd wordt. Daarna behandelen we uw verwarmingssysteem en plaatsen de nodige filters zodat uw cv installatie de nodige bescherming geniet!

spoelen centrale verwarming

Vervangen leidingen en buizen

Een deel of een groot deel van uw leidingen vervangen behoort ook tot onze diensten. Vooral oude stalen of galvanizé buizen hebben een bepaalde levensduur. Na een bepaalde periode beginnen ze te lekken. Dit kan voor grote problemen zorgen. Vocht in de muren of opstijgende parketten zijn maar enkele voorbeelden. Neem dus snel contact met ons op om uw cv leidingen of waterleidingen te vervangen.

leidingen vervangen

Een andere herstelling?

Hebt u een probleem, die hierboven niet vermeld is, in verband met warm water, centrale verwarming, afvoeren of algemene loodgieterij. Bel ons gerust op. We helpen u graag verder.

Contacteer ons om uw installatie te herstellen !

Regio

Herstellen verwarming en sanitair doen we in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen, in een straal van 40 km rond Brugge.

Brugge
Sint-Kruis
Assebroek
Sint-Michiels
Sint-Andries
Sint-Pieters
Oostkamp
Loppem
Zedelgem

Beernem
Sijsele
Oostkamp
Oedelem
Moerbrugge
Wingene
Tielt
Roeselare
Hooglede

Knokke
Knokke-Heist
Damme
Zeebrugge
Dudzele
Blankenberge
Zuienkerke
Jabbeke
Varsenare

Oostende
Bredene
Oudenburg
De Haan
Wenduine
Middelkerke
Nieuwpoort
Gistel
Ichtegem

Maldegem
Eeklo
Ursel
Knesselare
Sint-Laureins
Kleit
Kaprijke
Assenede
Aalter