Elektrische boiler

Wij plaatsen uw nieuwe elektrische boiler!

home > installateur centrale verwarming > elektrische boiler

Tijd voor een nieuwe boiler?

We zijn dé ideale partner voor het installeren van uw nieuwe elektrische boiler. Als installateur werken wij alleen met de beste merken en zorgen ervoor dat elke warmwaterboiler niet alleen proper maar ook veilig geïnstalleerd is. Doordat we gebruik maken van kwalitatieve materialen garanderen we ook een lange levensduur. Lekker warm water zonder zorgen, daar gaan we voor!

We installeren alle types dus contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte. We garanderen u een lage prijs voor topkwaliteit!

 

Hieronder een vindt u een overzicht van ons gamma:

 

Grote elektrische boilers

Onder de noemer van grote elektrische boilers plaatsen we de boilers vanaf 50 liter tot en met 300 liter. Voor huishoudelijk gebruik installeren we vaak de volgende tussenmaten: 80 liter, 150 liter en 200 liter.

Er bestaat veel verschil in kwaliteit. De gebruikte materialen, weerstand en type van isolatie spelen hier een grote rol.

Wij plaatsen enkel topmerken zoals Atlantic, ACV, Ariston of Daalderop.

 

elektrische boiler
atlantic elektrische boiler
itho daalderop keukenboiler
elektrische boiler ariston
acv elektrische boiler

Keukenboiler

Als installateur plaatsen we uw nieuwe keukenboiler, ook wel close in boiler genoemd. Dit zijn meestal 10 liter of 15 liter boilers.

Het voordeel van een keukenboiler is dat je nooit lang hoeft te wachten op warm water. Een nadeel bestaat erin dat het veel plaats vraagt in de keukenkast.

Tegenwoordig bestaat er hiervoor wel een oplossing, de plintboiler. Dit type wordt onder de keukenkast geplaatst en zo verlies je dus minder tot geen ruimte.

We installeren voornamelijk de merken Itho Daalderop en Inventum. Deze fabrikanten zijn het meest gekend en produceren de beste keukenboilers.

keukenboiler
itho daalderop keukenboiler
inventum plintboiler

Zonneboiler

Het verbruik van een elektrische boiler ligt redelijk hoog. Daarom is het heel interessant om de boiler door de zon op te warmen.

Er bestaan twee manieren om de boiler te installeren. We plaatsen de zonneboiler in serie met de bestaande boiler of we installeren een zonneboiler met een elektrische weerstand.

Momenteel zijn er nog premies dus wees er snel bij en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

zonneboiler met elektrische bijverwarming
Junkers zonneboiler
Buderus zonneboiler

Warmtepomp boiler

We installeren ook uw warmtepomp boiler. Deze boilers warmen het warm water op doormiddel van een warmtepomp. Deze zuinige boilers kunnen ook met zonnecollectoren verbonden worden.

We plaatsen enkel het beste wat er op de markt te bieden is en kiezen voor deze toepassing voor de merken Junkers of Buderus.

 

warmtepomp boiler
warmtepomboiler buderus
Junkers warmtepomp boiler

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte