Doorstromer installateur

Uw doorstromer installateur voor zowel gas als elektriciteit!

home > installateur centrale verwarming > doorstromer installateur

Tijd voor een nieuwe doorstromer?

Neem dan zeker contact met ons op. We plaatsen uw elektrische doorstromer of badverwarmer op gas. Al dan niet in combinatie met een zonneboiler.

We installeren enkel kwalitatieve merken en materialen en zorgen voor een veilige en correcte installatie.

Door onze lange ervaring zijn we uw ideale doorstromer installateur. We bieden in de meeste gevallen een verlengde garantie en dit voor een scherpe prijs!

Combiketel

Indien u toe bent aan een nieuwe badverwarmer is het soms goed om even te kijken naar de verwarmingsketel. Als de ketel een ouder type is en best vervangen wordt, kan er in de meeste gevallen gekozen worden voor een combiketel. Dit type ketel geeft niet enkel verwarming maar ook warm water doormiddel van het doorstroomprincipe. Hierdoor kan de totale kost van twee aparte toestellen vermeden worden. Vraag ons gerust om raad. We komen ter plaatse uw situatie bekijken en stellen een vrijblijvende offerte op voor. Meer info op condensatieketel laten plaatsen.

doorstromer installateur

Elektrische doorstromer

Uw elektrische geiser laten installeren door een erkend vakman? Daarvoor moet u bij ons zijn. We plaatsen enkel doorstromers van gekende merken en gebruiken voor het aansluiten enkel kwalitatieve materialen. Door onze expertise bent u zeker dat alles veilig en conform geïnstalleerd is.

Doordat deze doorstroomverwarmers gevoelig zijn voor kalkvorming kan het in gebieden met hard water heel interessant zijn om een ontkalker te laten plaatsen. Neem snel contact met ons op en zie wat wij voor u betekenen.

elektrische doorstromer

Doorstromer op gas

Ik heb als verwarmingstechnieker nog jarenlang gewerkt voor het merk Junkers. De doorstromers op gas van Junkers hebben voor ons weinig tot geen geheimen. We garanderen een correcte en veilige installatie en geven zelfs tot 4 jaar garantie. Een Junkers badverwarmer staat voor kwaliteit en een lange levensduur.

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw nieuwe gasgeiser. En verzeker u van warm water zonder zorgen!

doorstromer op gas

Contacteer ons voor uw nieuwe doorstromer