Condensatieketel

Condensatieketel laten plaatsen met 7 jaar garantie!

home > installateur centrale verwarming > condensatieketel laten plaatsen

Tijd voor een nieuwe ketel?

 

Voldoet uw huidig verwarmingstoestel niet meer? Geen probleem. Een condensatieketel laten plaatsen is dé oplossing. Hierdoor hebt u terug het comfort die u verdient. En dit tegen een energiekost die tot 40% lager ligt dan bij een conventionele ketel. Hierdoor verdient de condensatieketel zichzelf terug.
De condensatieketel werkt op het principe van gesloten verbranding waardoor de kans op brandgevaar en CO intoxicatie bijna onbestaande is en hij dus stukken veiliger is.
Een condensatieketel laten plaatsen door ons kan zowel op gas als op stookolie. We werken enkel met topmerken waardoor we standaard 7 jaar garantie geven. Dit alles tegen een heel scherpe prijs en een perfecte naservice. Contacteer ons snel voor een meer uitleg en een vrijblijvende offerte.

Hoe uw condensatieketel laten plaatsen?

Simpel. We gaan steeds op dezelfde manier tewerk waardoor we als installateur een constante installatie en naservice garanderen.

Stap 1: Analyse en prijsvoorstel

 

We bekijken de huidige situatie en brengen deze samen met u in kaart en bepalen welke specificaties de condensatieketel nodig zijn om aan de wensen te voldoen. We kiezen voor een combiketel of een condensatieketel met boiler, we bepalen het vermogen, enz. Hierna kiezen we de meest geschikte CV ketel. We maken een scherpe offerte op en stellen u onze beste oplossing voor.

offerte nieuwe condensatieketel laten plaatsen

Stap 2: Verwijderen oude ketel en spoelen cv-installatie

 

We verwijderen de oude cv ketel en alle leidingen die moeten vervangen worden. Omdat in een oud verwarmingssyteem veel vuil en slib zit worden alle leidingen en warmtelichamen gespoeld doormiddel van een speciale spoelpomp. Na de spoeling behandelen we het cv water met een protector om vuilvorming in de toekomst af te remmen.

spoelen cv installatie

Stap 3: Condensatieketel plaatsen

 

We plaatsen de condensatieketel en verbinden deze doormiddel van koperen buisen aan het bestaand systeem. We gebruiken hiervoor koper omdat kunststof zo dicht bij de verwarmingsketel na een jaar of 10 begint te ontbinden door de hoge temperaturen.
We plaatsen ook de rookgasafvoer, de waterafvoeren en de kamerthermostaat.

installateur condensatieketel gas en stookolie

Stap 4: Opstart condensatieketel en metingen

 

De gasleidingen en rookgasafvoer testen we op gas- en rookgasverliezen. We starten de HR+ ketel op en meten de rookgassen en stellen de ketel af op de fabriekswaarden. De elektronica regelen we in en stellen samen met u de thermostaat in.

 

opstart condensatieketel junkers

Stap 5: Opkuis en oplevering

 

We kuisen de locatie grondig op en zorgen ervoor dat je niet merkt dat er werken uitgevoerd zijn. We geven uitleg bij de werking van de kamerthermostaat en sturing ketel zodat u goed geïnformeerd bent over de bediening ervan.

instellen kamerthermostaat

Stap 6: Service na installatie

 

Na de oplevering kunt u steeds rekenen op onze snelle en kwalitatieve service. Een condensatieketel is techniek. Er kan altijd een storing opduiken. We zorgen er dan voor dat u snel gedepanneerd bent.
Van het onderhoud van uw verwarmingsketel hoeft u zich niets aan te trekken. We contacteren u wanneer de cv ketel gereinigd moet worden.
Warmte zonder zorgen, dat is het doel!

 

 

onderhoud en herstelling cv ketel

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Merken

We installeren voornamelijk topmerken Junkers en Buderus. Deze merken zijn een onderdeel van de Bosch groep. Deze condensatieketels kennen we door en door. Op deze ketels geven we standaard 7 jaar garantie.

Maar op aanvraag plaatsen wij ook een merk naar keuze. We hebben op het vlak van condensatieketels ook veel ervaring met Vaillant en Remeha.

junkers condensatieketel
Buderus condensatieketel
Vaillant condensatieketel
remeha condensatieketel